Το self service Beer station είναι μια υπηρεσία που προσφέρετε στην Κύπρο μονο στο Neverland Rock Bar. Όπως λεει και το όνομα του, είναι τραπέζι ειδικά σχεδιασμένο για φίλους της μπύρας που μπορούν να αυτοσερβιρονται και να απολαμβάνουν την μπύρα τους απευθείας απο τις βρύσες μπύρας που υπάρχουν ενσωματωμένες στο καθε τραπέζι.

Το concept του beer self service το είδαμε σε μπυραριες στην Αμερική, Τσεχία ακόμη και Ελλάδα. Εκει όμως στη ουσία ήταν φορητα ψυγεία μπύρας τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε τραπέζια και μπορούσε ο πελάτης να αυτοσερβιριστει.

Ετσι πήραμε εμείς αυτή την ιδέα και της προσθέσαμε κάτι παραπάνω. Όλα τα beer stations τα έχουμε ενωμένα πάνω σε 1 ψυγείο και 1 βαρέλι και η μπύρα μεταφέρεται στο τραπέζι μέσω ειδικών σωλήνων που την κρατούν μόνιμα στην κατάλληλη θερμοκρασία σε αντίθεση με αυτό που είχαμε δει στο εξωτερικό που το καθε τραπέζι είχε το ψυγείο του και το βαρέλι του. Το να είναι όλα ενωμένα σε 1 βαρελι & 1 ψυγείο μακριά απο τα τραπέζια αυτό συνεπάγεται σε εξοικονόμηση ρεύματος και επίσης ο πελάτης δεν ταλαιπωρείται κάθε φορά που πρέπει να αλλάξεις το βαρέλι.

Ηταν μια ιδέα που δεν ήμασταν καν σίγουροι αν μπορεί να δουλέψει οπως την σκεφτήκαμε. Την παρουσιάσαμε στην εταιρεία Photos Photiades (Carlsberg) και με απόλυτη συνεννόηση και σωστή συνεργασία καταφέραμε να την υλοποιήσουμε και να την προσφέρουμε στον κόσμο.